Rommene

Copyright Mastermind Escape Events 2017 (C). All Rights Reserved.

Other languages: EN/US DE

PRISER :

 

To personer - Totalt 650,- (325,-/stk)

Tre personer - Totalt 885,- (295,-/stk)

Fire personer - Totalt 1120,- (280,-/stk)

Fem personer - Totalt 1325,- (265,-/stk)

* Seks personer - Totalt 1500,- (250,-/stk)

 

Prisene ovenfor gjelder for alle fra 15 år og eldre. Barn mellom 10-14 år kan også være med, men det må alltid være minst én voksen sammen med yngre spillere.

 

* Seks er egentlig over anbefalt maksantall på fem, men kan gå fint likevel. Samarbeid godt om oppgavene så går det greit.

 

Priser for barn mellom 10-14 år er som over med fratrekk av 75,- pr deltaker. I bookingen angis dette ved å legge inn antall barn sammen med antall voksne. Prisen reguleres automatisk.

 

Studenter får også 75,- i rabatt pr person, angi dette i bookingen som "barn". Gyldig studentbevis må medbringes og fremvises.

Rommene våre

Treasure Hunt

En agentgruppe med base i et annet land har stjålet en høyt verdsatt kulturgjenstand tilhørende det lokale kunstgalleriet, dagen før det skulle fraktes til Nasjonalmuseet i Oslo. Gjenstanden ble oppbevart i bankhvelvet i påvente av kurértransport sørover, men banken ble ranet for noen dager siden.

 

Pengene fra ranet er sporløst borte, men den verdifulle gjenstanden oppbevares trolig på kontoret som de utenlandske agentene disponerer og bruker som tilholdssted.

 

Du og dine kompanjonger må inn på kontoret, finne gjenstanden, og komme dere i sikkerhet og hindre at en kulturskatt går tapt for alltid.

 

Men ikke bruk for lang tid, du har maksimalt én time på deg før agentene returnerer for sitt daglige planleggingsmøte på kontoret, og finner de dere der, kan ingen garantere for deres sikkerhet...

The Motel Room

Sliten etter å ha vært på reise hele dagen tar dere inn på et lite motell i bygda. Uten resepsjon og med ett rom merket "Ledig" tar dere sjansen, men det blir raskt klart at dette ikke er noe egnet sted for overnatting. Men døren til rommet er gått i lås...

 

Status: Åpner på nyåret 2018!